Minst 25 sivile drept

Mange sivile drept i angrep i Syria

Minst 25 sivile er drept i nye angrep fra regimet og dets russiske allierte flere steder nordvest i Syria, ifølge eksilgruppa SOHR.

Publisert

Blant de drepte i mandagens angrep er sju barn, opplyser Syrian Observatory for Human Rights (SOHR). 13 av ofrene skal ha blitt drept i flyangrep i småbyen Jabalia.

Bashar al-Assads regime har den siste tiden trappet opp luftangrepene mot opprørskontrollerte områder i provinsen Idlib.

Ifølge SOHR har regjeringsstyrkenes fly utført 65 angrep mot Khan Sheikhoun, som ligger sør i Idlib, samt mot områder på landsbygda nord i naboprovinsen Hama.

Redningsmannskaper i De hvite hjelmene, som kun opererer i opprørskontrollerte områder, sier at mandagens angrep blant annet rammet en skole.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.