Mange reiser hjem etter langhelg: - Forvent kø

Mange reiser søndag hjem etter å ha hatt langhelg. Det vil merkes i trafikken, melder Vegtrafikksentralen. – Regn med forsinkelser, er den klare meldingen.

Vaksdal  20190421.Bilkø med folk som skal hjem fra påskeferie, her påsketrafikken på E16 i Vaksdal på vei mot Bergen.Foto: Marit Hommedal / NTB
Vaksdal 20190421.Bilkø med folk som skal hjem fra påskeferie, her påsketrafikken på E16 i Vaksdal på vei mot Bergen.Foto: Marit Hommedal / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På E18 i Vestfold og Telemark venter Vegtrafikksentralen sør køer søndag.

– I dag reiser mange hjem fra langhelg. Skal du nordover, må du regne med noe forsinkelser. Det er forventet forsinkelser på strekningen Tagenkrysset i Kragerø til Langangenkrysset. Kjør forsiktig, oppfordrer de.

Enkelte steder på E18 var det kø allerede ved 13.30-tiden.

– Per nå er det kø ved Tangen og på Rugtvedt, og gjennom tunnelen mot Grenlandsbrua, sier Ole-Martin Kjellsen ved Vegtrafikksentralen til Varden.

Også i nord er det mye trafikk. I Oftoen er to timers ventetid begge veier i fergesambandet Lødingen-Bognes, opplyser Vegtrafikksentralen nord.

(©NTB)

RØMMER: Russlands invasjon av Ukraina har ribbet flere av Russlands oligarker for noen av deres største verdier. Men noen har klart å komme seg unna. Slik gjorde de det. Laget av Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer