Mange reiser hjem etter langhelg: - Forvent kø

Mange reiser søndag hjem etter å ha hatt langhelg. Det vil merkes i trafikken, melder Vegtrafikksentralen. – Regn med forsinkelser, er den klare meldingen.

Vaksdal  20190421.Bilkø med folk som skal hjem fra påskeferie, her påsketrafikken på E16 i Vaksdal på vei mot Bergen.Foto: Marit Hommedal / NTB
Vaksdal 20190421.Bilkø med folk som skal hjem fra påskeferie, her påsketrafikken på E16 i Vaksdal på vei mot Bergen.Foto: Marit Hommedal / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På E18 i Vestfold og Telemark venter Vegtrafikksentralen sør køer søndag.

– I dag reiser mange hjem fra langhelg. Skal du nordover, må du regne med noe forsinkelser. Det er forventet forsinkelser på strekningen Tagenkrysset i Kragerø til Langangenkrysset. Kjør forsiktig, oppfordrer de.

Enkelte steder på E18 var det kø allerede ved 13.30-tiden.

– Per nå er det kø ved Tangen og på Rugtvedt, og gjennom tunnelen mot Grenlandsbrua, sier Ole-Martin Kjellsen ved Vegtrafikksentralen til Varden.

Også i nord er det mye trafikk. I Oftoen er to timers ventetid begge veier i fergesambandet Lødingen-Bognes, opplyser Vegtrafikksentralen nord.

(©NTB)

RØMMER: Russlands invasjon av Ukraina har ribbet flere av Russlands oligarker for noen av deres største verdier. Men noen har klart å komme seg unna. Slik gjorde de det. Laget av Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer