Mange reagerte med sinne. Nå er tagge-turisten identifisert

Italiensk politi sier de har identifisert mannen som risset sitt og kjærestens navn inn i muren på Colosseum. De sier det er en turist bosatt i Storbritannia.

En turist ble nylig filmet mens han risset inn sitt og kjærestens navn på en vegg i Colosseum i Roma. Tilsvarende vandalisering av kulturminner har tidligere blitt straffet med store bøter. Foto: Andrew Medichini / AP / NTB
En turist ble nylig filmet mens han risset inn sitt og kjærestens navn på en vegg i Colosseum i Roma. Tilsvarende vandalisering av kulturminner har tidligere blitt straffet med store bøter. Foto: Andrew Medichini / AP / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

Mannen ble identifisert ved å sammenligne bilder, sier politiet i en pressemelding. Den inneholder ikke navnet på den mistenkte mannen eller opplysninger om hvor han befinner seg.

Italienske tjenestemenn har lovet at de skal finne og straffe mannen som rissert inn «Ivan + Hayley 23» på en vegg i det romerske amfiteatret. Tilsvarende lovbrudd har tidligere blitt straffet med store bøter.

Mange har reagert med vantro og sinne etter at en video av vandaliseringen av Colosseum ble delt på nettet. Det er rapportert inn minst tre andre lignende tilfeller tidligere i år.

(©NTB)

Mer om