Benjamin Mendy:

Manchester City-stjerne flyttet til høyrisikofengsel

Myndighetene frykter for sikkerheten til Manchester City-backen Benjamin Mendy og har flyttet ham til et bedre bevoktet fengsel, skriver The Sun.

Manchester Citys Benjamin Mendy er fortsatt i varetekt etter voldtektsanklager og er blitt flyttet til et fengsel med høyere sikkerhet. Foto: Rui Vieira / AP / NTB
Manchester Citys Benjamin Mendy er fortsatt i varetekt etter voldtektsanklager og er blitt flyttet til et fengsel med høyere sikkerhet. Foto: Rui Vieira / AP / NTB Vis mer
Publisert

Benjamin Mendy (27) er siktet for sju voldtekter og ett øvrig seksuelt overgrep. Før jul ble varetektsfengslingen forlenget.

Det er fem fornærmede kvinner i saken. Det er ventet at rettssaken mot franskmannen kommer opp i løpet av året.

Ifølge The Sun er han blitt flyttet til Strangeways-fengselet i Manchester. Det skal ha bakgrunn i trusler fra andre innsatte. Fengselet er et av Storbritannias best bevoktede.

27-åringen ble i august suspendert av Manchester City som følge av den alvorlige saken. Han har ikke fått trene eller spille med klubben siden. Han har fått flere søknader om å bli satt fri mo kausjon avvist.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer