Macron og Putin i ny telefonsamtale: - Ekstremt bekymret

Frankrikes president Emmanuel Macron har sagt til Russlands president at han er «ekstremt bekymret» over situasjonen i Mariupol, opplyser presidentens kontor.

Frankrikes president Emmanuel Macron har sagt til Russlands president at han er «ekstremt bekymret» over situasjonen i Mariupol, opplyser presidentens kontor. FOTO: (Photo by Ludovic MARIN / AFP) NTB
Frankrikes president Emmanuel Macron har sagt til Russlands president at han er «ekstremt bekymret» over situasjonen i Mariupol, opplyser presidentens kontor. FOTO: (Photo by Ludovic MARIN / AFP) NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Macrons kontor bekrefter at presidenten snakket med Vladimir Putin i telefonen fredag. Mens Macron uttrykte bekymring over situasjonen i den ukrainske havnebyen som har vært under russisk beleiring i flere uker, rettet Putin anklager mot Ukraina.

Putin anklaget regjeringen i Kyiv for krigsforbrytelser og hevdet at Russland gjør alt de kan for å unngå sivile tap i Ukraina, opplyser Putins kontor.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer