Macron og Putin i ny telefonsamtale: - Ekstremt bekymret

Frankrikes president Emmanuel Macron har sagt til Russlands president at han er «ekstremt bekymret» over situasjonen i Mariupol, opplyser presidentens kontor.

Frankrikes president Emmanuel Macron har sagt til Russlands president at han er «ekstremt bekymret» over situasjonen i Mariupol, opplyser presidentens kontor. FOTO: (Photo by Ludovic MARIN / AFP) NTB
Frankrikes president Emmanuel Macron har sagt til Russlands president at han er «ekstremt bekymret» over situasjonen i Mariupol, opplyser presidentens kontor. FOTO: (Photo by Ludovic MARIN / AFP) NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Macrons kontor bekrefter at presidenten snakket med Vladimir Putin i telefonen fredag. Mens Macron uttrykte bekymring over situasjonen i den ukrainske havnebyen som har vært under russisk beleiring i flere uker, rettet Putin anklager mot Ukraina.

Putin anklaget regjeringen i Kyiv for krigsforbrytelser og hevdet at Russland gjør alt de kan for å unngå sivile tap i Ukraina, opplyser Putins kontor.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer