Lufthansa og Air France-KLM kansellerer flere flyginger

To av Europas største flyselskaper kansellerer nå enda flere flyginger. Det vil ramme svært mange passasjerer som skal på sommerferie.

Flyselskapet Air France-KLM kansellerer 20 flyginger per dag fram til slutten av august. Foto: Remy de la Mauviniere / AP / NTB
Flyselskapet Air France-KLM kansellerer 20 flyginger per dag fram til slutten av august. Foto: Remy de la Mauviniere / AP / NTB Vis mer
Publisert

Den kommende uken kansellerer Lufthansa 770 flyginger, mens Air France-KLM kansellerer 20 flyginger hver dag fram til slutten av august.

Årsaken er mangelen på cockpit-, flyplass- og kabinpersonale. Hovedutfordringen har vært bemanning til å håndtere bagasje og passasjerer.

Veldig mange mistet jobben under pandemien på grunn av kostnadsbesparelser. Flykanselleringene skjer ettersom ansatte på flere europeiske flyplasser streiker med krav om høyere lønn og bedre arbeidsvilkår.

(©NTB)

SAS-STREIK: Hotellkonge Petter Stordalen sier han synes det er ufattelig leit at ting har blitt som de har blitt i SAS. Video: Expressen. Reporter: Daniel Ingmo Vis mer
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer