Det melder nyhetsbyrået Reuters.
Ifølge regjeringen er alle de løslatte fangene «vanlige» kriminelle fra flere regioner i landet som nå settes i en form for husarrest.
De skal sone resten av straffen sin hjemme og får ikke lov til å delta i offentlige aktiviteter, heter det i en uttalelse.
Blant de 636 er det en gruppe på rundt 20 som ifølge opposisjonen er politiske fanger.
Regjeringen ble i mars enig med opposisjonen og Røde Kors om å frigi nærmere 300 fanger som ble pågrepet som følge av protestene som startet 18. april i fjor.
Ifølge Inter-American Commission for Human Rights har minst 324 personer mistet livet i protestene det siste året.

Erdogans parti krever omvalg i Istanbul
Bakgrunnen for fjorårets protester var regjeringens forslag til pensjonsreform, som ville ha resultert i kutt i pensjon og ulike trygdeordninger.
Ortega trakk senere tilbake forslaget om reform, uten at det bidro til å roe ned situasjonen.
Det er ventet at årsdagen vil bli markert, men tirsdag avslo politiet opposisjonens forespørsel om å avholde en marsj i gatene.
Årsaken til avslaget var at to av personene som søkte hadde vært involvert i offentlig forstyrrelser de siste ukene, ifølge politiet.

Luksusgigant gir to milliarder for å redde Notre-Dame
Til tross for politiets forbud, har opposisjonen likevel oppfordret sine tilhengere til å demonstrere for å markere fjorårets protestbølge.
Det har vært forbud mot offentlige demonstrasjoner i flere måneder.
FNs høykommissær for menneskerettigheter, Michelle Bachelet, har uttrykt bekymring for at organiserte protester de kommende dagene kan trigge voldelige reaksjoner. Hun har derfor oppfordret regjeringen til å tillate protestene for å unngå undertrykkelse.
(©NTB)
Velkommen til vårt kommentarfelt
Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.