Lørenskog-drapene: Mor informert om drapssiktelse

Den 35 år gamle kvinnen som er siktet for å ha drept sine to små barn, er nå informert om drapssiktelsen, ifølge forsvareren.

Lys og blomster er satt opp for de to barna som ble funnet drept søndag 19. juli. Foto: Annika Byrde / NTB scanpix
Lys og blomster er satt opp for de to barna som ble funnet drept søndag 19. juli. Foto: Annika Byrde / NTB scanpix Vis mer
Publisert

– Moren er informert om drapssiktelsen. Hun har fått med seg innholdet i den, opplyser advokat Gunhild Lærum til Romerikes Blad.

– Hun har vært veldig opptatt av barna sine. Det strider mot all natur å gjøre noe slikt. Hennes tilstand er uforandret. Hun er helt utenfor, sier Lærum.

Kvinnen har ikke tatt stilling til straffskyld. Ifølge forsvareren er tilstanden hennes slik at hun ikke kan ta stilling til det. Hun er er foreløpig ikke avhørt.

– Det blir nok ikke aktuelt med avhør i neste uke heller. Jeg skal ringe politiet og snakke med dem om dette, sier Lærum.

Forsvarsadvokaten har bedt retten om at det blir gjennomført en prejudisiell observasjon av den barnedrapssiktede 35-åringen.

Det var ved 8.30-tiden søndag 19. juli at Nedre Romerike brann- og redningsvesen rykket ut på en kontroll av et mulig branntilløp i en leilighet på Skårer i Lørenskog kommune. Brannmannskapene fant den 35-årige moren kritisk skadd sammen med de to livløse barna i leiligheten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer