Lokalpolitiker døde i husbrann i Larvik

Lokalpolitikeren Randi Kristine Andersen døde i en husbrann i Larvik tidlig 17. mai.

En kvinne i 60-årene omkom i en brann i Larvik onsdag. Foto: Trond R. Teigen / NTB
En kvinne i 60-årene omkom i en brann i Larvik onsdag. Foto: Trond R. Teigen / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

De pårørende er varslet om dødsfallet. Politiet bekreftet tidligere onsdag at en kvinne i 60-årene døde i brannen. Østlands-Posten skriver at det var Andersen.

Hun var medlem av Larvik Frp. Hun var også kommunestyremedlem og et av formannskapets 13 medlemmer.

Luftambulansen ble sendt til huset som brant i Larvik, men en kvinne i 60-årene ble erklært død på stedet. Foto: Trond R. Teigen / NTB
Luftambulansen ble sendt til huset som brant i Larvik, men en kvinne i 60-årene ble erklært død på stedet. Foto: Trond R. Teigen / NTB Vis mer

– Det er dypt tragisk. Jeg kjente Randi godt, vi har sittet sammen i både formannskapet og kommunestyret, og hun var en flott dame. Dette er bare veldig, veldig tragisk, sier ordfører Erik Bringedal.

– Det ble utført hjerte- og lungeredning på stedet, men like etter klokka 7.30 ble kvinnen erklært død av lege på stedet, sier operasjonsleder Marius Fosvold i Sørøst politidistrikt til NTB.

Brannmannskapene fikk melding om brannen klokken 6.30 onsdag morgen. Ifølge 110-sentralen var boligen overtent, men ved 7-tiden meldte politiet at brannen var slukket og at etterslukking hadde startet.

Det bodde to personer i huset. Det var den andre personen som bodde i huset, som varslet nødetatene etter å ha kommet seg ut.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer