Lokalpolitiker døde i husbrann i Larvik

Lokalpolitikeren Randi Kristine Andersen døde i en husbrann i Larvik tidlig 17. mai.

En kvinne i 60-årene omkom i en brann i Larvik onsdag. Foto: Trond R. Teigen / NTB
En kvinne i 60-årene omkom i en brann i Larvik onsdag. Foto: Trond R. Teigen / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

De pårørende er varslet om dødsfallet. Politiet bekreftet tidligere onsdag at en kvinne i 60-årene døde i brannen. Østlands-Posten skriver at det var Andersen.

Hun var medlem av Larvik Frp. Hun var også kommunestyremedlem og et av formannskapets 13 medlemmer.

Luftambulansen ble sendt til huset som brant i Larvik, men en kvinne i 60-årene ble erklært død på stedet. Foto: Trond R. Teigen / NTB
Luftambulansen ble sendt til huset som brant i Larvik, men en kvinne i 60-årene ble erklært død på stedet. Foto: Trond R. Teigen / NTB Vis mer

– Det er dypt tragisk. Jeg kjente Randi godt, vi har sittet sammen i både formannskapet og kommunestyret, og hun var en flott dame. Dette er bare veldig, veldig tragisk, sier ordfører Erik Bringedal.

– Det ble utført hjerte- og lungeredning på stedet, men like etter klokka 7.30 ble kvinnen erklært død av lege på stedet, sier operasjonsleder Marius Fosvold i Sørøst politidistrikt til NTB.

Brannmannskapene fikk melding om brannen klokken 6.30 onsdag morgen. Ifølge 110-sentralen var boligen overtent, men ved 7-tiden meldte politiet at brannen var slukket og at etterslukking hadde startet.

Det bodde to personer i huset. Det var den andre personen som bodde i huset, som varslet nødetatene etter å ha kommet seg ut.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer