Lokale myndigheter: 198 palestinere drept

Israelske luftangrep på Gazastripen har drept minst 198 mennesker og såret minst 1610, opplyser palestinske helsemyndigheter. Minst 40 israelere er drept og flere hundre er såret i Hamas-angrepene mot Israel, ifølge den nasjonale israelske redningstjenesten.

En israelsk kvinne sørger ved et familiemedlem som ble drept i Sderot av væpnede palestinere som kom fra Gazastripen. Foto: Baz Ratner / AP / NTB
En israelsk kvinne sørger ved et familiemedlem som ble drept i Sderot av væpnede palestinere som kom fra Gazastripen. Foto: Baz Ratner / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I tillegg er minst 740 såret, melder det israelske nyhetsnettstedet N12 lørdag ettermiddag.

Samtidig rapporterer en Reuters-fotograf om flere lik i gatene i byen Sderot sør i Israel.

Hamas avfyrte lørdag morgen flere tusen raketter mot Israel og har i tillegg sendt bakkestyrker over grensa fra Gazastripen.

Rundt 50 israelere holdes som fanger av Hamas-soldater i en kibbutz i Beeri nær Gaza-grensa, ifølge det israelske nyhetsnettstedet N12.

198 palestinere drept

Israelske luftangrep på Gazastripen har drept minst 198 mennesker og såret minst 1610, opplyser palestinske helsemyndigheter.

Israel sa tidligere lørdag at det har begynt å angripe mål på Gazastripen som svar på de mange rakettene som militante palestinere har avfyrt mot Israel.

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer