LO-leder: - Innså selv alvoret

LO-leder Peggy Hessen Følsvik sier hun respekterer Hadia Tajiks avgjørelse om å trekke seg som arbeids- og inkluderingsminister.

– Hadia Tajik har selv sett alvoret i saken, og jeg respekterer avgjørelsen hennes om å trekke seg som landets arbeidsminister, sier LO-leder Peggy Hessen Følsvik. Foto: Terje Pedersen / NTB
– Hadia Tajik har selv sett alvoret i saken, og jeg respekterer avgjørelsen hennes om å trekke seg som landets arbeidsminister, sier LO-leder Peggy Hessen Følsvik. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert

– Dette er en sak som vi har fått mange tilbakemeldinger på fra våre medlemmer og tillitsvalgte. Hadia Tadjik har selv sett alvoret i saken, og jeg respekterer avgjørelsen hennes om å trekke seg som landets arbeidsminister, sier LO-leder Peggy Hessen Følsvik.

Hun legger til at hun vil takke Tajik for jobben hun har gjort som statsråd.

– Hun har vist at hun har vært en god arbeidsminister, som på kort tid har levert mye god politikk for vanlige arbeidsfolk, sier LO-lederen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer