Erling Braut Haaland er syk og usikker til onsdagens møte med Liverpool. Foto: Tom Hansen / NTB scanpix
Erling Braut Haaland er syk og usikker til onsdagens møte med Liverpool. Foto: Tom Hansen / NTB scanpix Vis mer

Liverpool-kampen kan glippe for Haaland

Erling Braut Haaland (19) sliter med sykdom. Det er foreløpig uklart om han kan spille mesterligakampen mot Liverpool onsdag.

Publisert

Det norske stortalentet herjet i sin første kamp i mesterligaen. 19-åringen scoret hattrick for Salzburg i 6-2-seieren over Genk. Det var den siste kampen i en lang rekke imponerende prestasjoner av spissen.

Neste oppgave i Europa er Liverpool. Den kampen kan glippe for nordmannen. Haaland har slitt med sykdom den siste tiden, og det er fortsatt ikke klart om han rekker å bli klar til møtet med den regjerende mesteren.

– De neste to dagene er viktige. Han får tilsyn av lege hver dag. Han er syk, og vi vet ikke helt når han er tilbake. Forhåpentlig i løpet av de neste dagene, sier Salzburgs sportsdirektør i et intervju publisert på Viasat Fotballs Facebook-side.

Haaland ble kåret til rundens spiller etter sin oppvisning i mesterligadebuten. Han skrev seg også inn i et celebert selskap. Kun Raul og Wayne Rooney har vært yngre da de scoret hattrick i turneringen.

Blir Haaland klar, møter han et revansjelystent Liverpool-lag. Den engelske klubben tapte åpningskampen mot Napoli og trenger seier på Anfield.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer