Liverpool-kampen kan glippe for Haaland

Erling Braut Haaland (19) sliter med sykdom. Det er foreløpig uklart om han kan spille mesterligakampen mot Liverpool onsdag.

Erling Braut Haaland er syk og usikker til onsdagens møte med Liverpool. Foto: Tom Hansen / NTB scanpix
Erling Braut Haaland er syk og usikker til onsdagens møte med Liverpool. Foto: Tom Hansen / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det norske stortalentet herjet i sin første kamp i mesterligaen. 19-åringen scoret hattrick for Salzburg i 6-2-seieren over Genk. Det var den siste kampen i en lang rekke imponerende prestasjoner av spissen.

Neste oppgave i Europa er Liverpool. Den kampen kan glippe for nordmannen. Haaland har slitt med sykdom den siste tiden, og det er fortsatt ikke klart om han rekker å bli klar til møtet med den regjerende mesteren.

– De neste to dagene er viktige. Han får tilsyn av lege hver dag. Han er syk, og vi vet ikke helt når han er tilbake. Forhåpentlig i løpet av de neste dagene, sier Salzburgs sportsdirektør i et intervju publisert på Viasat Fotballs Facebook-side.

Haaland ble kåret til rundens spiller etter sin oppvisning i mesterligadebuten. Han skrev seg også inn i et celebert selskap. Kun Raul og Wayne Rooney har vært yngre da de scoret hattrick i turneringen.

Blir Haaland klar, møter han et revansjelystent Liverpool-lag. Den engelske klubben tapte åpningskampen mot Napoli og trenger seier på Anfield.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer