Lindesnes: Savnet sjuåring fortsatt ikke funnet

20 hundeekvipasjer søkte natt til tirsdag etter den savnede sjuåringen i Lindesnes. Søket trappes opp igjen når det begynner å lysne.

Et stort antall mannskaper deltar mandag i søket etter den savnede sjuåringen i Lindesnes. Bilder fra området der alle etater har hovedkvarterene sine. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
Et stort antall mannskaper deltar mandag i søket etter den savnede sjuåringen i Lindesnes. Bilder fra området der alle etater har hovedkvarterene sine. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Vis mer
Publisert

Den sju år gamle gutten forsvant under en jakttur med familien på Heddan i Lindesnes ved 13.45-tiden søndag. Tirsdag morgen var han fortsatt ikke funnet.

– Vi har hatt 20 hundeekvipasjer som har søkt i hele natt. De består av tre personer hver – en fra Røde Kors, en fra Heimevernet og en hundefører, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt John Repstad til NTB ved 4-tiden.

I tillegg har 30 personer fra Heimevernet sittet ved lytteposter. Det er også benyttet infrarødt kamera, helikopter fra HRS og droner i løpet av natten.

Søket trappes opp når det begynner å lysne.

Det brukes blant annet et redningshelikopter i søket etter en savnet sju år gammel gutt i Lindesnes kommune. Gutten kom bort under en jakttur med familien søndag ettermiddag. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
Det brukes blant annet et redningshelikopter i søket etter en savnet sju år gammel gutt i Lindesnes kommune. Gutten kom bort under en jakttur med familien søndag ettermiddag. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Vis mer

Opp mot 700 frivillige var mandag i området, men søket ble natt til tirsdag skalert ned på grunn av mørket.

– Det er veldig tungvint og lite effektivt å bevege seg og søke i nattemørket, sa operasjonsleder Audun Eide til NTB mandag kveld.

I området er det ulendt terreng, med knatter og knauser i alle retninger, myr og bekker.

– Det er et svært krevende og til dels bratt terreng, sa Eide.

Natt til tirsdag var det mellom seks og åtte grader i området gutten ble borte. Natten før var det ned mot én grad i området.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer