Lillestrøm holder serveringssteder og treningssentre stengt

Til tross for at Lillestrøm kommune går over fra tiltaksnivå A til B, vil servingssteder og treningssentre fremdeles holdes stengt.

Lillestrøm-ordfører Jørgen Vik (Ap) og resten av formannskapet i kommunen vedtok lokale koronarestriksjoner onsdag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Lillestrøm-ordfører Jørgen Vik (Ap) og resten av formannskapet i kommunen vedtok lokale koronarestriksjoner onsdag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert

Det er dessuten fremdeles forbud mot innendørs idretts- og fritidsaktivitet, med unntak for toppidrettsutøvere, vedtok et enstemmig formannskap i Lillestrøm onsdag, skriver Romerikes Blad.

Kjøpesentre og butikker får derimot holde åpent, men med strenge krav til smitteverntiltak.

Det vil også være forbud mot mer enn 50 personer i begravelser, bisettelser og seremonier ved grav, samt forbud mot tilskuere i vielser, dåp og konfirmasjon og lignende ritualer.

Regjeringen avgjorde før helga at Lillestrøm, Lørenskog og Rælingen kommuner skulle gå fra tiltaksnivå A til B 6. mai. Det skulle derimot skje under forutsetning av at kommunene samordner seg med Oslo, og at de innfører kraftige og samordnede tiltak utover de regionale tiltakene.

Byrådsleder Raymond Johansen i Oslo holder pressekonferanse klokken 12 onsdag. Der vil han orientere om, og eventuelt hvilke tiltak som blir lettet på i hovedstaden.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer