En stor leteaksjon har pågått i jungelen i Malaysia etter den savnede jenta. Her er redningsmannskapene i aksjon søndag. Foto: FL Wong / AP / NTB scanpix
En stor leteaksjon har pågått i jungelen i Malaysia etter den savnede jenta. Her er redningsmannskapene i aksjon søndag. Foto: FL Wong / AP / NTB scanpix Vis mer

Likfunn i regnskog i Malaysia er savnet irsk-fransk tenåring

En død person som er funnet i en regnskog i Malaysia, er en 15 år gammel europeisk jente som ble meldt savnet etter at hun forsvant på ferie med familien sin.

Publisert

Politisjef Mohamad Mat Yusop i delstaten Negeri Sembilan bekreftet tirsdag at det er savnede Nora Quoirin som er funnet i regnskogen. Jenta hadde både irsk og fransk statsborgerskap.

– Familien har bekreftet at det er Nora, sier politisjefen til nyhetsbyrået AFP.

Det vil onsdag bli foretatt en obduksjon av jenta, opplyser han videre.

Den savnede tenåringsjenta ble funnet i regnskogen i nærheten av feriestedet Dusun, hvor familien var på ferie. Den 15 år gamle London-jenta ble meldt savnet 4. august.

Over 350 personer har deltatt i søket i den tette jungelen, med støtte fra helikoptre, droner, sporhunder og dykkere. Sjamaner har gjennomført ritualer i et forsøk på å finne 15-åringen. Politiet har på sin side fått bistand fra Storbritannia, Irland og Frankrike.

Nora Quoirin bodde med familien sin i London.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.