- Leve bonden! Listhaug du kan legge deg!

Pikekoret Ivar tar oppgjør med regjeringen.

(upublisert) Opprettet
I forbindelse med en studentrevy ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, har Pikekoret Ivar laget låten «Norge trenger bonden». Den har på få dager blitt en gigantsuksess på YouTube med over 120.000 visninger. – Helt utrolig artig, sier Helene Meltzer (24) i pikekoret til SeDenne. Bryr seg om bonden I sangen tar koret et oppgjør med blant annet Sylvi Listhaug i forkant av jordbruksoppgjøret senere i år. «Økonomer som vil ta over gårdene våres, de kan ikke høste, mangler hår på brøstet…. Leve bonden. Listhaug du kan legge deg!», synger jentene. Meltzer er overrasket over at videoen har tatt av. – Folk ser fortsatt ut til å bry seg om bonden, ler hun. Spilt inn i en fei – Vi har lagt ut mange sanger på YouTube tidligere, men trodde kanskje at denne ville nå ut til noen hundre flere personer ettersom temaet var nasjonalt. Vi trodde imidlertid ikke at responsen skulle bli så stor, sier hun. Videoen ble filmet på Horgen gård i Akershus hvor en av jentene i koret bor. – Det tok oss bare noen timer å filme alt sammen, sier 24-åringen som forteller at koret har skrevet teksten selv.

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.