Mann over bord

Leting etter antatt omkommet mann fortsetter i Dalsfjorden

Frivillige har natt til fredag søkt etter en antatt omkommet mann i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane, uten funn. Han var på tur med barna da han falt over bord.

To redningsskøyter deltok i letearbeidet torsdag. Foto: Redningsselskapet / NTB scanpix
To redningsskøyter deltok i letearbeidet torsdag. Foto: Redningsselskapet / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Ifølge Firda har frivillige i fire båter søkt natt til fredag.

– Det er ikke gjort funn i natt, forteller brannsjef Øyvind Helle i Fjaler kommune.

Letingen fortsetter fredag, både på vannet og fra land. Det er fine forhold og ingen vind i området fredag formiddag, skriver lokalavisa.

Politiet fikk melding om saken rett etter klokka 12 torsdag. Flere vitner meldte om at en mann hadde falt over bord fra en båt som var ute mellom Bjerganeset og Holmen i Dalsfjorden. Søket pågikk hele torsdag.

– Vi har avsluttet for kvelden. Det er avsluttet som redningssøk, og vil fortsette som søk etter antatt omkommet, sa vakthavende redningsleder Eirik Walle ved Hovedredningssentralen Sør-Norge til NTB torsdag kveld.

Søket har foregått på begge sider av Dalsøyna og innover mot Dale. I tillegg søkes det også utover i Dalsfjorden. To barn var også i båten, og det er barnas far som er savnet, bekrefter politiet. Kommunens kriseteam følger opp familien.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer