Leteaksjon etter savnet mann i Egersund

Politiet har iverksatt en leteaksjon både til lands og i strandlinjen etter at en 46 år gammel mann fra Romania er meldt savnet i Egersund.

Publisert

Den 46 år gamle mannen ble av venner meldt savnet lørdag kveld. Rundt 30 frivillige fra Norsk Folkehjelp, Røde Kors og Speiderpatruljen deltar sammen med politiet i leteaksjonen etter den savnede mannen søndag, skriver NRK.

– Søket ble iverksatt søndag morgen og vil pågå til det blir mørkt. Da vil det blir gjort opp status, sier operasjonsleder Olaug Bjørnsen i Sørvest politidistrikt til NTB.

Operasjonslederen opplyser at det letes både på land og langs strandlinjen. Mannen ble sist sett i området rundt Fonn fiskemottak.

En redningsskøyte og hunder bistår i letingen.

Politiet oppgir i sin beskrivelse av mannen at han er mellom 170 og 175 centimeter høy, har halvblondt hår og var iført lyseblå jakke med pels rundt hetten og brune vintersko med grå felter.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer