Leteaksjon etter kvinne i 20-årene i Oslo

Politiet søker fredag kveld etter en kvinne i slutten av 20-årene i Oslo. Kvinnen har vært savnet siden mandag.

Publisert

– Dette er en person som forsvant mandag morgen, og som ble meldt savnet samme kveld, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til NTB.

Det er ikke noe som tilsier at det har skjedd noe kriminelt, ifølge politiet.

Det ble allerede tirsdag iverksatt et søk etter kvinnen i området Nøklevann, Ulsrudvann og Østmarka. Politi og frivillige gjorde søk hele dagen uten at det ble gjort nye funn. Det ble også gjort søk torsdag uten at den savnede ble funnet.

Nye vurderinger av innkomne opplysninger har gjort at politiet fredag har trappet opp søket etter kvinnen, opplyser Jøkling.

– Det tilsier at vi gjør et søk i litt annet søksområde enn tidligere, sier Jøkling.

Ifølge operasjonslederen vil mellom det være opp mot 15 frivillige som deltar i søket sammen med politiet. Det er blir også benyttet politihelikopter.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.