Leteaksjon etter funn av tomt telt

Politiet startet lørdag formiddag leteaksjon etter at de fant et telt som sto tomt ved Myrdal stasjon i Aurland langs Bergensbanen.

Publisert
Sist oppdatert

– Det fremstår som om noen har bodd i teltet, men gått derfra og tatt med seg noen gjenstander. Det fremstår som merkelig at ingen har kommet tilbake, sier operasjonsleder Tom Johannessen i Vest politidistrikt til Bergens Tidende.

Politiet vet foreløpig ikke hvem eller hvor mange som har bodd i teltet. Det har stått tomt i flere dager, opplyser Vest politidistrikt.

Det ble funnet utstyr til å lage mat i teltet, men ikke overnattingsutstyr.

Politiet undersøker om det forlatte teltet kan sees i sammenheng med en episode der en mann oppførte seg «merkelig» i samme område, skriver avisen.

Onsdag ble Bergensbanen stanset fordi en mann gikk i sporet og nektet å flytte seg.

– Han fremsto merkelig og skal ha bevegd seg inn i en tunnel. Vi forsøker å finne ut hvem denne personen er, men vi leter ikke utelukkende etter denne personen, sier Johannessen.

Røde Kors bidrar i søket med fire personer sammen med lokalt politi. Det er ikke aktuelt med helikoptersøk på grunn av dårlig vær.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer