Ler av Haaland-kritikken: - Send ham til meg!

Marco Rose flirer av kritikken som har vært rettet mot Erling Braut Haaland den siste tiden. – Hvis dere ikke vil ha han, send ham til meg, sier Leipzig-sjefen.

Marco Rose ler av Haaland-kritikken. Foto: Andreas Gora / AP / NTB
Marco Rose ler av Haaland-kritikken. Foto: Andreas Gora / AP / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

Rose var Dortmund-trener da Haaland spilte for den tyske storklubben. Leipzig-sjefen kjenner således nordmannen svært godt. Tirsdag møtes de to på banen igjen i mesterligaen. Det første oppgjøret lagene imellom endte 1-1.

Til tross for at Haaland står med 28 mål på 26 ligakamper for City denne sesongen, har kritiske røster hevdet at nordmannen ikke passer hundre prosent inn i Pep Guardiolas ballbesittende spillestil.

Fotballekspert Jamie Carragher er blant dem som har målbåret kritikken. Marco Rose skjønner lite av den slags argumentasjon.

KAMPMAT: Det kokte godt på Twitter etter at pappa Alfie Haaland publiserte et bildet av sin lasagne på Twitter. Vis mer

– Hvis dere ikke vil ha ham, send ham til meg! Jeg tar ham, flirte Leipzig-treneren på en pressekonferanse mandag.

– Om enn så bare for de siste ti kampene denne sesongen. Etter det kan dere få ham tilbake, fortsatte Rose i samme humoristiske tone.

Deretter ble han mer alvorlig.

– Jeg er virkelig overrasket over kritikken. Han har scoret 28 mål på 26 ligakamper. Hvis du tar bort disse målene, vet jeg ikke hvor City ville vært i ligaen, sa Leipzig-treneren – og la til:

– Jeg vet egentlig ikke hva vi snakker om. Alle kjenner Haalands kvaliteter. Vi var i stand til å forsvare oss godt mot ham i første omgang sist, men du vil aldri klare å temme ham helt.

Manchester City har ikke tapt på 23 kamper i mesterligaen på hjemmebane.

(©NTB)

TAR AV: Even Sjamel-Rasmussen tar av på Tiktok og Instagram etter å ha lagt ut hysteriske parodier av Erling Braut Haaland. Video: Sjamlifts/ Tiktok og Even Sjamel-Rasmussen. Vis mer
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer