Leietaker kastet ut – drepte naboer

En mann i Houston i Texas drepte flere naboer i en flermannsbolig etter at han hadde blitt kastet ut fra en av leilighetene der, opplyser politiet.

Brannmannskaper på åstedet i Houston der en mann først tente på huset for deretter å skyte mot folk idet de løp ut av den brennende bygningen. Foto: AP / NTB
Brannmannskaper på åstedet i Houston der en mann først tente på huset for deretter å skyte mot folk idet de løp ut av den brennende bygningen. Foto: AP / NTB Vis mer
Publisert

Hendelsen skjedde natt til søndag da mannen først tente på bolighuset. Idet de andre leietakerne løp ut for å komme seg i sikkerhet, begynte mannen å skyte mot dem.

Tre mennesker ble drept og to ble såret, opplyser politiet.

Mannen skjøt også mot brannmannskapene som kom for å slokke brannen. De måtte søke tilflukt fram til politiet kom til stedet. Gjerningsmannen ble til slutt skutt og drept av politiet.

En mann som bor i et av nabohusene, forteller til avisa Houston Chronicle at gjerningsmannen, som var kreftsyk, lå etter med husleien, var arbeidsledig og nylig hadde fått beskjed om at han ville bli kastet ut fra leiligheten.

– Han må ha kommet til et punkt der han ikke brydde seg lenger, sier naboen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer