Vis mer

LEGO med genial oppfinnelse etter 66 år med smerte

Hvem har vel ikke tråkket på en LEGO-kloss?

(upublisert) Opprettet


LEGO er supert, men det kommer med en viss risiko. De fleste kjenner trolig til den intense smerten når du helt intetanende tråkker på en LEGO-kloss og den borer seg inn i foten din.

Kunne ikke laste instagramSærlig foreldre har måtte leve med LEGO-frykten i flere tiår. Men nå kan det være slutt på smertene. Det har nemlig dukket opp en mulig løsning på problemet: Tøfler med ekstra beskyttelse i sålen!

(FOTO: Brand Station/ LEGO/ Piwee)

(FOTO: Brand Station/ LEGO/ Piwee)

LEGO har slått seg sammen med et fransk reklamebyrå, og kommet opp med redningen for mange foreldre. Det bli laget kun 1500 par av vernetøflene, og vil deles ut til noen av de som fyller ut ønskeliste på den franske LEGO-siden, skriver Huffington Post.

Men hvem vet, kanskje tøflene en dag vil bli tilgjengelig også for norske foreldre?Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.