Legger ned alle butikkene i Norge

Den svenske møbelkjeden Trademax legger ned alle butikkene sine i Norge. Årsaken er at kjeden vil fokusere mer på nettbutikken sin.

Trademax gir seg i Norge. (Foto: Google Street View)
Trademax gir seg i Norge. (Foto: Google Street View) Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

Nedleggelsen av Trademax i Norge ble kjent i september, skriver HandelsWatch.

Jonas Hessler, direktør i Home Furnishing Nordic som er eierdivisjonen i Trademax, sa da til nettstedet at butikkene stenger etter Black Week-kampanjen i november.

– Sverige ønsker å fokusere mer på nettbutikk og legger ned derfor alle butikker i Norge. Ingen er konkurs, for det går kjempebra for Trademax, sier Amilie Sjøstedt til Telemarksavisa.

Hun er butikksjef for Trademax i Skien og sier at fem av deres ansatte mister jobben.

Kjeden har til sammen sju butikker i Norge, blant annet i Bergen og Kristiansand. Også i Finland legger kjeden ned en butikk, og i Sverige skal ni av 20 butikker legges ned til fordel for netthandel.

Dagbladets Børsen melder at det er Trademax eierselskap BHG Group som har bestemt seg for å restrukturere for å forbedre lønnsomheten. Når prosessen er ferdig, sitter Trademax igjen med 30 fysiske butikker.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer