Legemiddelinspektør Mona Wensaas Kinn, medisinsk fagdirektør Steinar Madsen (i midten) og overlege og medisinsk rådgiver Sigurd Hortemo i Statens legemiddelverk under et møte tirsdag. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Legemiddelinspektør Mona Wensaas Kinn, medisinsk fagdirektør Steinar Madsen (i midten) og overlege og medisinsk rådgiver Sigurd Hortemo i Statens legemiddelverk under et møte tirsdag. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

Legemiddelverket: 7.000 pasienter er rammet av feilpakking av medisiner

7.000 pasienter er rammet er omfattet av feilpakkingen av medisiner. Disse bor i de aller fleste kommunene som Norsk Medisinaldepot (NMD) har hatt ansvar for.

Publisert

Det opplyser medisinsk fagdirektør i Statens legemiddelverk, Steinar Madsen, til NTB.

Han understreker at det ikke dreier seg om feil medisiner.

– Medisinene i posene er riktig. Ingen trenger være bekymret for feil medisiner. Problemet er mangler på medisiner, sier Madsen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.