Lavrov bekrefter at Russland vil styrte Ukrainas regjering

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov sier, i motsetning til tidligere uttalelser, at Russland prøver å styrte den ukrainske regjeringen.

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov sier, i motsetning til tidligere uttalelser, at Russland prøver å styrte den ukrainske regjeringen. Foto: Russian Foreign Ministry Press Service via AP / NTB
Russlands utenriksminister Sergej Lavrov sier, i motsetning til tidligere uttalelser, at Russland prøver å styrte den ukrainske regjeringen. Foto: Russian Foreign Ministry Press Service via AP / NTB Vis mer
Publisert

– Vi vil frigjøre det ukrainske folket fra regimet i landet, som både er mot folket og mot historien, sa Lavrov i Kairo søndag.

Lavrov har tidligere nektet for at Russland planlegger å styrte den ukrainske regjeringen.

Han hevdet overfor den indiske TV-kanalen India Today i april at Russland ville la ukrainerne bestemme hvilken regjering de ønsket etter invasjonen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer