Lastebilsjåfør alvorlig skadd i utforkjøring

En mann er sendt til sykehus med alvorlige skader etter at en lastebil kjørte av veien i Spydeberg i Østfold tidlig fredag morgen.

Mannskaper fra nødetatene ved lastebilen som kjørte av veien i Spydeberg i Østfold tidlig fredag morgen. Føreren av lastebilen er sendt til sykehus med alvorlige skader, ifølge politiet. Foto: Freddie Larsen / NTB
Mannskaper fra nødetatene ved lastebilen som kjørte av veien i Spydeberg i Østfold tidlig fredag morgen. Føreren av lastebilen er sendt til sykehus med alvorlige skader, ifølge politiet. Foto: Freddie Larsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En mann er sendt til sykehus med alvorlige skader etter at en lastebil kjørte av veien i Spydeberg i Østfold tidlig fredag morgen.

– Bilen kjørte gjennom autovernet og havnet i grøfta. Sjåføren, som var alene i bilen betegnes som alvorlig skadd, sier operasjonsleder Svein Walle i Øst politidistrikt til NTB.

Nødetatene fikk melding om trafikkulykken på Lyserenveien nord for Spydeberg klokken 5.02.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer