Lange køer etter alvorlig trafikkulykke på E16 ved Sundvollen

Tre personer er skadd i en alvorlig trafikkulykke på E16 ved Sundvollen, en av dem er kritisk skadd, melder politiet. Ulykken skaper lange køer.

Publisert
Sist oppdatert

Følg Sol på Instagram og meld deg på nyhetsbrevet fra redaktøren vår!

– Det meldes fra nødetatene på stedet at situasjonen skal være kritisk for én av de tre skadde. Det jobbes med hjerte- og lungeredning. Det meldes også om store trafikale utfordringer – og andre trafikanter bes smøre seg med tålmodighet – og ikke stresse hytteturen ytterligere, skriver Sørøst politidistrikt på Twitter i 17-tiden.

De tre involverte satt i en bil som kjørte ut av veibanen ved Garntangen i Hole kommune, like ved Sundvollen.

– Politi og ambulanse har akkurat kommet fram til stedet. Trafikken står helt stille, og det er veldig lange køer, sa operasjonsleder Trond Egil Groth til NTB kort tid etter meldingen om ulykken.

Et ambulansehelikopter har ankommet ulykkesstedet. Ingen av de tre som satt i bilen er fastklemt.

Vegtrafikksentralen sør skriver på Twitter at veien er stengt i begge retninger. Omkjøring skjer via fylkesvei 2850 Åsaveien. For større kjøretøyer er det omkjøring via E18 Drammen, E134 Hokksund og riksvei 350 forbi Vikersund.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer