Lagkamerat: - Haaland er den eneste som er i nærhet av Cristiano Ronaldo

Manchester City- og Portugal-profil Bernardo Silva gir Erling Braut Haaland gode skussmål og sammenligner han med Cristiano Ronaldo.

Bernardo Silva sammenligner Erling Braut Haaland med Cristiano Ronaldo. Foto: Jon Super / AP Photo / NTB.
Bernardo Silva sammenligner Erling Braut Haaland med Cristiano Ronaldo. Foto: Jon Super / AP Photo / NTB. Vis mer
Publisert

– Jeg snakket med noen venner her om dagen, og jeg sa at Haaland er den eneste som er i nærheten av Cristiano når det gjelder å vite hvor ballen vil ende opp i feltet, sa Silva ifølge The Sun.

Portugiseren er også én av få som kan skryte på seg å ha spilt med begge spillerne. Silva har i flere år spilt side om side med Ronaldo på det portugisiske landslaget og har nå blitt lagkamerat med Haaland i Manchester.

– Han har den sansen av å vite hvor ballen lander, og han er så rask og sterk, noe som ikke er lett for forsvarerne. Kan han nå de samme standardene? Vel, jeg spiller med Erling så jeg håper det, men listen er så høy, sa Silva og fortsatte:

– Cristiano har vunnet fem Ballon d'Ors, fem Champions Leagues. Du vet aldri hva som vil skje i fremtiden. Erling er fortsatt veldig ung, har fortsatt mye å oppnå, men mentaliteten er der.

Haaland har fått en drømmestart på City-karrieren med 20 mål og tre assist på kun 13 kamper. Han er toppscorer i Premier League og Champions League. Søndag møter han Liverpool borte klokken 17.30.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer