Lærer tiltalt for seksuelle overgrep mot sju barn

En mannlig lærer fra Bergen er tiltalt for seksuelle overgrep mot sju barn. Mannen erkjenner straffskyld.

Statsadvokaten har tiltalt en lærer fra Bergen for seksuelle overgrep på sju barn. Saken skal opp i Hordaland tingrett i løpet av høsten. Foto: Bjørnar Morønning / NTB
Statsadvokaten har tiltalt en lærer fra Bergen for seksuelle overgrep på sju barn. Saken skal opp i Hordaland tingrett i løpet av høsten. Foto: Bjørnar Morønning / NTB Vis mer
Publisert

Politiet opplyser at de har etterforsket tiltalte i månedsvis, og at læreren har sittet varetektsfengslet siden han ble pågrepet i fjor høst.

Ett barn har forklart seg til politiet om det som kan kategoriseres som grov voldtekt, og overgrepene skal ha skjedd i skolens område under skoletiden, skriver Bergensavisen.

Læreren er også tiltalt for å lastet ned store mengder overgrepsbilder og filmer av barn på nettet. I tillegg mener påtalemyndigheten at mannen har forgrepet seg på et barn tilknyttet et idrettslag han har vært instruktør for.

I avhør har mannen erkjent de faktiske forholdene og straffskyld. Statsadvokaten har tatt ut tiltalebeslutning, og saken er oversendt Hordaland tingrett. Saken skal opp i retten i løpet av høsten, skriver avisen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer