Kylling-grillspyd trekkes fra markedet

Grillspydene Satay sticks kylling grill bites fra Kokkeriet trekkes fra markedet, skriver matportalen. Årsaken er mangelfull allergenmerking på produktet.

Satay Sticks kylling grill bites, grillspyd i 150 grams pakning med siste forbruksdato 16.5.22 og 17.5.2022 trekkes tilbake. Grunnen er mangelfull allergenmerking om at produktet inneholder hvete/gluten og soya. Foto: KOKKERIET / NTB
Satay Sticks kylling grill bites, grillspyd i 150 grams pakning med siste forbruksdato 16.5.22 og 17.5.2022 trekkes tilbake. Grunnen er mangelfull allergenmerking om at produktet inneholder hvete/gluten og soya. Foto: KOKKERIET / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Instagram og meld deg på nyhetsbrevet fra redaktøren vår!

Det er snakk om 150-gramspakkene med siste forbruksdato 16.5.22 og 17.5.2022 som trekkes tilbake.

Det er mangelfull allergenmerking om at produktet inneholder hvete/gluten og soya, ifølge matportalen. Dersom man er allergisk mot gluten/hvete og soya må ikke produktet spises, men for dem som ikke har disse allergiene, vil ikke produktet utgjøre noen fare.

Pakkene selges i Rema-butikker på Østlandet, i Stavanger og i Bergen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer