Kvinnen i frysebokssaken i Sverige er identifisert

Påtalemyndigheten bekrefter at kvinnen som ble funnet død i en fryseboks i Värmland i Sverige, er identifisert som den siktede nordmannens samboer.

En norsk kvinne ble funnet død i en fryser nær Årjäng i Sverige i mars. En tidligere voldtektsdømt norsk mann er siktet for drap. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
En norsk kvinne ble funnet død i en fryser nær Årjäng i Sverige i mars. En tidligere voldtektsdømt norsk mann er siktet for drap. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Publisert

Varetektsfengslingen for den 56 år gamle mannen utløper fredag, og påtaleansvarlig Linda Karlsson opplyser til avisen Nya Wermlands-Tidningen at hun vil be om at den forlenges med to uker.

Mannen er siktet for likskjending og mistenkt for drap. Han har erkjent likskjending, men nekter for drap.

56-åringen ble pågrepet 16. mars etter at politiet fant en død norsk kvinne i fryseren i mannens bolig i Årjäng i Värmland i Sverige. Kvinnen hadde da vært død i flere år. Ifølge Aftonbladet skal hun ha dødd i 2015.

Nordmannen er tidligere straffedømt i Norge for vold, sedelighetsforbrytelser og flere tilfeller av promillekjøring. Ifølge flere medier er han også straffedømt i Sverige.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer