Danmark

Kvinne siktet for å ha etterlatt to barn i Aarhus løslatt

Dansk politi har siktet en afghansk kvinne for å ha utsatt to barn i Aarhus for omsorgssvikt. Politiet ba om varetekt, men retten var uenig og løslot henne.

Dansk politi har pågrepet én person og tatt to andre inn til avhør i forbindelse med at et søskenpar ble funnet forlatt på en gate i Aarhus i Danmark. Foto: Østjyllands Politi / NTB scanpix
Dansk politi har pågrepet én person og tatt to andre inn til avhør i forbindelse med at et søskenpar ble funnet forlatt på en gate i Aarhus i Danmark. Foto: Østjyllands Politi / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Tre personer er pågrepet etter at søskenparet ble funnet forlatt i en travel handlegate i Aarhus lørdag.

En av dem, en 54 år gammel kvinne, er siktet for omsorgssvikt og for å ha etterlatt barna i hjelpeløs tilstand. Hun er ifølge politiet i familie med barna, men er ikke moren deres. Kvinnen er afghansk statsborger, med lovlig opphold i Danmark. Hun ble pågrepet i en leilighet sentralt i Aarhus.

De to øvrige pågrepne, en mann på 33 år og en kvinne på 25, er «administrativt frihetsberøvet for å sikre deres identitet», heter det fra politiet i Østjylland mandag ettermiddag.

Det er ikke kjent hvilken tilknytning de to andre har til søskenparet eller hva de eventuelt vil bli siktet for.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer