Kvinne pågrepet etter voldshendelse i Sveio

En mann er innlagt på sykehus etter å ha blitt stukket med kniv eller en annen skarp gjenstand i Sveio i Vestland natt til lørdag. En kvinne er siktet i saken.

Publisert

Politiet fikk melding om voldshendelsen på en privatadresse i Sveio klokka 2 natt til lørdag. En kvinne i 30-årene er pågrepet og siktet for grov kroppsskade.

– Vi rykket til adressen. Der fant vi en skadd mann og en kvinne. Begge er i 30-årene. Vi har forstått det slik at hans tilstand er god nok til at vi vil forsøke å avhøre ham i løpet av dagen, sier politiadvokat Erik Engløkk i Sørvest politidistrikt til Stavanger Aftenblad.

Ifølge politiadvokaten er det en relasjon mellom mannen og kvinnen, men han ønsker ikke å si noe om hvilken relasjon de har.

– Vi jobber med å få oppnevnt forsvarer for siktede. Hun vil etter alt å dømme bli avhørt i løpet av dagen, sier Engløkk.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer