Kvinne pågrepet etter knivstikking på Dombås

En kvinne i 20-årene er pågrepet mistenkt for å ha stukket en mann med kniv inne på en bensinstasjon på Dombås natt til søndag. Politiet ber vitner ta kontakt.

Publisert

En polsk mann i 30-årene ble stukket med kniv inne på Circle K på Dombås i Dovre kommune. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 2.34. Da de kom fram til stedet, hadde kvinnen forsvunnet.

– Mannen lå igjen og er tatt hånd om av helsevesenet. Han er fløyet til St. Olavs hospital i Trondheim. Vi vet ikke hvor alvorlige skadene hans er, men vi har fått beskjed om at tilstanden hans er stabil, forteller operasjonsleder Atle Bernhoft van Obstfelder i Innlandet politidistrikt til NTB.

Kvinnen ble pågrepet en times tid senere på en adresse i nærheten. Politiet kjenner ikke til om det er noen relasjon mellom de involverte i saken.

– Motivet er ukjent for oss, sier operasjonslederen.

Han sier det var flere vitner på stedet, og de vil bli avhørt i løpet av natten.

Politiet etterlyser flere vitner som befant seg i området i det aktuelle tidsrommet, og disse er bedt om å ta kontakt med politiet på telefon 02800.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer