Kvinne må punge ut etter kamp om parkeringsplass

Kvinnen ble rasende da en bilist kuppet parkeringsplassen hun holdt av på Storosenteret i Oslo. Nå er hun dømt til å betale 45.000 kroner i bot og erstatning.

Storo shoppingsenter i Oslo. Foto: Heiko Junge / NTB
Storo shoppingsenter i Oslo. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert

Sentralt i bevisene mot kvinnen var en video paret i den andre bilen tok av henne, da hun skjelte dem ut, slo i bilen deres og ødela det ene sidespeilet, melder Avisa Oslo. Skadene på speilet ble taksert til 39.000 kroner.

Kvinnen hadde bedt sin elleve år gamle datter stille seg opp i parkeringslommen på Storosenteret for å holde den av til hun fikk snudd bilen. Da den andre bilisten likevel plasserte sin bil der, reagerte hun med sinne.

Hun mente det var uforsvarlig å kjøre rett mot datteren, men fikk til svar at dette var en parkeringsplass og ingen lekeplass. Deretter slo kvinnen i bilen, men karosseriet sto imot. Men det neste slaget som traff speilet, medførte skade.

Opptrinnet endte i en tiltale for skadeverk og kroppskrenkelse, det siste fordi hun skulle ha dyttet kvinnen i den aktuelle bilen som «stjal» den ledige plassen. I tillegg til å erstatte bilspeilet, er kvinnen også dømt til å betale en bot på 6.000 kroner.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer