Kvinne løslatt i barnedrap-saken i Sverige

Påtalemyndigheten har besluttet å løslate kvinnen som ble pågrepet sammen med en mann etter at to barn ble knivstukket og kastet ut fra en boligblokk i Sverige.

Politi ved åstedet i Hässelby i Stockholms nordvestlige forsteder. Mandag ble den pågrepne kvinnen løslatt. Foto: Jonas Ekströmer / TT / NTB
Politi ved åstedet i Hässelby i Stockholms nordvestlige forsteder. Mandag ble den pågrepne kvinnen løslatt. Foto: Jonas Ekströmer / TT / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Statsadvokat Maria Franzén sier til svenske medier at mistanken mot kvinnen er svekket og at det derfor ikke lenger er grunn til å holde henne i varetekt. Franzén understreker at kvinnen fortsatt er mistenkt i saken.

Forbipasserende fant de to barna på bakken utenfor en blokk i Hässelby i Stockholm søndag kveld. Det ene barnet døde natt til mandag, mens tilstanden er livstruende for det andre barnet.

Ett barn er død, og ett er alvorlig skadd, etter å ha blitt kastet utenfor boligblokk i Stockholm. Vis mer

Svenske medier skriver at barnas far skal ha knivstukket dem mens de sov før han deretter kastet dem ut fra et vindu eller en balkong 15 meter over bakken.

Etter det Aftonbladet erfarer har den 45 år gamle faren en dokumentert historie med psykisk sykdom.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer