Kvinne kritisk skadd – to menn siktet for falsk forklaring

To menn er siktet for falsk forklaring etter at en kvinne ble funnet skadd i en leilighet i Trondheim søndag ettermiddag.

Politiet ved bygården i Trondheim der en kvinne ble funnet skadd søndag ettermiddag. Foto: Joakim Halvorsen / NTB
Politiet ved bygården i Trondheim der en kvinne ble funnet skadd søndag ettermiddag. Foto: Joakim Halvorsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Status søndag kveld er at kvinnen i 50-årene er kritisk skadd og behandles på St. Olavs hospital, opplyser Trøndelag politidistrikt i en pressemelding.

Kvinnen ble funnet bevisstløs i en bygård i Trondheim sentrum i 13.30-tiden søndag. Omstendighetene rundt hva som har forårsaket kvinnens skader, er fremdeles uklare, og politiet etterforsker hendelsen ut fra flere hypoteser om hva som har skjedd.

– Vi ser svært alvorlig på denne saken og etterforsker med store ressurser, sier politiadvokat John R. Sødahl Furunes.

Politiet har pågrepet to menn i henholdsvis 40- og 50-årene. Begge er siktet for å ha avgitt falsk forklaring til politiet.

Til Nidaros sier politiadvokaten at det ikke er skjellig grunn til mistanke om drapsforsøk, men at de holder mulighetene åpne for hva som faktisk har skjedd.

– Ut fra det jeg er kjent med, er kvinnen inntil videre i en tilstand hvor det ikke er mulig å avhøre henne. Når hun vil være i stand til det, er umulig for meg å si, sier Furunes, til avisen.

Kriminalteknikere jobber på stedet, og politiet vil foreta ytterligere vitneavhør i tiden fremover.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer