Kvinne i 50-årene havnet under lastebil og døde: - En stygg ulykke

En kvinne i slutten av 50-årene er bekreftet omkommet etter at hun havnet under en lastebil i en trafikkulykke i et veikryss på St. Hanshaugen i Oslo.

En syklist er bekreftet omkommet etter en trafikkulykke i krysset mellom Ullevålsveien og Waldemar Thranes gate i Oslo. Foto: Annika Byrde/ NTB
En syklist er bekreftet omkommet etter en trafikkulykke i krysset mellom Ullevålsveien og Waldemar Thranes gate i Oslo. Foto: Annika Byrde/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ulykken skjedde i krysset mellom Ullevålsveien og Waldemar Thranes gate på St. Hanshaugen ved 16-tiden torsdag ettermiddag.

– Avdøde er en kvinne i slutten av 50-årene. Pårørende er varslet. Politiet er ferdige på stedet og veien er åpen, opplyste Oslo politidistrikt fire timer senere.

Operasjonsleder Lina Odden opplyser til NTB torsdag kveld at ulykken etterforskes, og at politiet av den grunn ikke kan kommentere hendelsesforløpet før alle vitner og føreren av lastebilen avhørt.

Syklisten ble truffet av en lastebil på St. Hanshaugen i Oslo. Politiet gjør nå undersøkelser på stedet. Foto: Annika Byrde / NTB
Syklisten ble truffet av en lastebil på St. Hanshaugen i Oslo. Politiet gjør nå undersøkelser på stedet. Foto: Annika Byrde / NTB Vis mer

Kort tid etter ulykken opplyste Odden til VG at det var en syklist som hadde mistet livet. Vedkommende havnet under lastebilen i det tett trafikkerte krysset.

Syklisten ble bekreftet omkommet etter kort tid.

Fordi det var mange vitner i nærheten, opprettet Oslo legevakt et akutteam.

– Dette har vært en stygg ulykke, som mange har sett. Dette tilbudet vil være nyttig å benytte seg av, sa innsatsleder helse Hans Kristian Jørgensen til NRK.

Politiet jobbet torsdag kveld på stedet med å avhøre vitner og gjøre tekniske undersøkelser, men var ferdig på stedet ved 20-tiden.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer