Kvinne i 20-årene alvorlig skadd etter frontkollisjon i Meråker

En av de fem som søndag var involvert i en alvorlig frontkollisjon på E14 i Meråker i Trøndelag, betegnes som alvorlig skadd.

Fem personer var involvert i en front mot front-kollisjon på E 14 i Meråker i Trøndelag søndag. Foto: Joakim Halvorsen / NTB
Fem personer var involvert i en front mot front-kollisjon på E 14 i Meråker i Trøndelag søndag. Foto: Joakim Halvorsen / NTB Vis mer
Publisert

Det var et par i 20-årene og et par i 50-60-årene og ett barn som var involvert i kollisjonen søndag ettermiddag, skriver Trønder-Avisa.

I den ene bilen satt et par i 20-årene. Ifølge avisen betegnes mannen som lettere til moderat skadd, mens kvinnen mandag ettermiddag har status som alvorlig skadd.

I den andre bilen befant det seg en mann og en kvinne i 50-60-årene og et barn. Barnet ble tatt hånd om og undersøkt av helsepersonell etter ulykken.

– Det framsto som uskadd. Paret beskrives som lettere til moderat skadd, opplyser etterforskningsleder Annar Sparby hos politiet i Stjørdal.

Hendelsen skjedde på en strekning med høy hastighet. Politiet opplyser at det var snakk om et kraftig sammenstøt. Politiet meldte først om ulykken klokka 16.45 søndag ettermiddag.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer