Kvinne funnet død i bolig på Strømmen – mann pågrepet

En mann er pågrepet etter at en kvinne i 30-årene er funnet død i en bolig på Strømmen i Akershus mandag morgen.

Politiet i arbeid utenfor en bolig på Strømmen hvor en kvinne ble funnet død mandag morgen. En mann er pågrepet. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Politiet i arbeid utenfor en bolig på Strømmen hvor en kvinne ble funnet død mandag morgen. En mann er pågrepet. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Øst politidistrikt ble varslet om en alvorlig straffbar handling på Strømmen i Akershus klokken 9.25.

– Da politiet kom til boligen ved Strømmen stasjon få minutter senere viste det seg at en kvinne midt i 30-årene var død. En mann med relasjon til kvinnen, også han midt i 30-årene, ble pågrepet på stedet, skriver politiet i en pressemelding.

Politiets innsatsleder på stedet opplyser til flere medier at politiet ble varslet av flere som ringte om en mann med kniv. Da patruljen ankom boligblokka ved siden av Strømmen stasjon ble den møtt av en mann med mye blod på hender og klær utenfor.

Knivskader

– Jeg har drept henne, skal mannen ha uttalt til den første politipatruljen som ankom, opplyste innsatsleder Knut Hammer til Romerikes Blad.

Hammer opplyser videre at den avdøde kvinnen er påført knivskader og at det er beslaglagt en kniv på stedet.

Lagt i bakken

Politiet har sendt kriminalteknikere til boligen.

– Teknisk og taktisk etterforskning igangsettes så raskt som mulig, skriver Øst politidistrikt videre og legger til at det foreløpig er få andre opplysninger i saken.

Mannen ble lagt i bakken av politipatruljen som kom til stedet. Politiet opplyser på Twitter at de kommer tilbake med mer informasjon. Hva den pågrepne mannen foreløpig er siktet for har ikke politiet opplyst om.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer