Kvinne funnet død i Askim - én siktet

En kvinne i 40-årene er funnet død ved fylkesvei 115 i Askim. En person er siktet, men politiet vil ikke si hva vedkommende er siktet for.

En kvinne i 40-årene er funnet død ved fylkesvei 115 i Askim. Det er for tidlig å si om det ligger noe kriminelt bak, ifølge politiet. Politiet gjør undersøkelser i en bil på stedet. Foto: Freddie Larsen / NTB.
En kvinne i 40-årene er funnet død ved fylkesvei 115 i Askim. Det er for tidlig å si om det ligger noe kriminelt bak, ifølge politiet. Politiet gjør undersøkelser i en bil på stedet. Foto: Freddie Larsen / NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Øst politidistrikt skriver på Twitter at de fikk melding om at det var funnet en hardt skadd person i 5.15-tiden tirsdag morgen.

Da nødetatene ankom stedet, var vitner i ferd med å prøve hjerte- og lungeredning på kvinnen.

– Ambulansepersonell overtok, men hun ble erklært død på stedet, sier oppdragsleder Jo Rennemo Jellum ved Øst politidistrikt til Smaalenenes Avis.

Ifølge politiet er det fortsatt for tidlig å si noe om hva som har skjedd.

– Vi avhører vitner på stedet og sikrer spor, sier Jellum.

Han vil ikke svare på om kvinnen er identifisert. Politiet gjør undersøkelser i en bil på stedet, ifølge avisa.

– Det stemmer at det er en bil på stedet, men vi har ingen opplysninger å gi om hva denne har med hendelsen å gjøre, sier Jellum.

Operasjonsleder Tom Sandberg bekrefter til VG klokken 08.50 at en person er siktet, men han kan ikke si noe om hva siktelsen går ut på.

Flere vitner tas også inn til avhør. Det er for tidlig å si noe om hendelsesforløpet, og politiet jobber nå ut fra en rekke ulike hypoteser, opplyser Sandberg.

Til TV 2 bekrefter Sandberg at det er en relasjon mellom kvinnen og den siktede. Ifølge kanalen skal kvinnen ha blitt funnet i en leiebil.

Pårørende er ikke varslet.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer