Kvinne forlot hund i varm bil. Da fikk politibetjenten en idé

Lærte kvinnen en lekse.

(upublisert) Opprettet
Da en tilfeldig forbipasserende så en forlatt hund i en varm bil på en parkeringsplass ved et kjøpesenter i Strongsville, Ohio, ringte vedkommende til politiet, skriver Huffington Post. Politiet rykket ut, og da kvinnen som eide bilen kom tilbake fra handlerunden, sto lovens lange arm og ventet. Kvinnen hevdet at hunden hadde det bra i den varme bilen, men politibetjenten var fast bestemt på å lære kvinnen en lekse. I politiloggen, gjengitt av Cleveland.com, står episoden beskrevet: «For å statuere et eksempel, lot politibetjenten kvinnen selv sitte i bilen med vinduene lukket i noen minutter. Kvinnen hevdet at det gikk fint å sitte i den varme bilen, men politibetjenten merket at hun var ukomfortabel.» På sin plass?

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.