Trafikkulykke i Romsdal

Kvinne døde - én alvorlig skadd

En kvinne døde av skadene hun fikk da to biler kolliderte i Innfjorden i Møre og Romsdal fredag kveld. En annen kvinne er alvorlig skadd.

En kvinne mistet livet og en annen er kritisk skadd etter at to biler kolliderte i Innfjorden i Møre og Romsdal fredag kveld. Foto: Åndalsnes Avis / NTB scanpix
En kvinne mistet livet og en annen er kritisk skadd etter at to biler kolliderte i Innfjorden i Møre og Romsdal fredag kveld. Foto: Åndalsnes Avis / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ulykken skjedde på E136 ved Innfjorden i Rauma kommune ved 18.30-tiden. Veien ble stengt etter ulykken.

Det var tre personer involvert i ulykken. To av dem satt fastklemt. Begge ble etter en stund frigjort fra bilene og fløyet med luftambulanse til sykehus i Ålesund. De ble da betegnet som kritisk skadd.

Litt etter klokken 1 natt til lørdag opplyser Møre og Romsdal politidistrikt at det var to kvinner som ble brakt til Ålesund sykehus.

– Den ene kvinnen omkom som følge av skadene hun pådro seg i ulykken, skriver politiet på Twitter. De pårørende er varslet om dødsfallet.

Sykehuset opplyser fredag kveld at den andre kvinnen, som er i 70-årene, er alvorlig skadd, og at tilstanden hennes er stabil.

– Vi har teknikere fra politiet og folk fra Vegvesenet på vei til stedet, som vi alltid gjør når det er alvorlige ulykker. Trafikken vil bli sluppet forbi så snart det lar seg gjøre, sa operasjonsleder Arild Reite i Møre og Romsdal politidistrikt klokken 19.45.

Det er foreløpig ikke kjent hvordan ulykken skjedde.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer