Kvinne alvorlig skadd etter biljakt i Drangedal

En kvinne er alvorlig skadd etter at en biljakt endte med at hun kjørte på politiets spikermatte og av veien i Drangedal i Telemark torsdag ettermiddag.

Publisert
Sist oppdatert

Operasjonsleder Ottar Steinstø i Sørøst politidistrikt opplyser til NTB at Spesialenheten for politisaker rutinemessig er varslet, og at de har anmodet Kripos om hjelp til å granske åstedet for å bevare objektiviteten.

– Vi hadde fått flere meldinger om at bilen med kvinnen måtte stoppes. Hun stoppet ikke ved gjentatte forsøk fra oss på å få henne til å stoppe på normalt vis, og vi la da ut en spikermatte som bilen kjørte over. Etter å ha kjørt over den, kjørte bilen utfor veien, sier Steinstø.

Han opplyser at kvinnen er brakt til sykehuset i Skien med alvorlige skader. Politiet hadde torsdag kveld vakthold på stedet i påvente av at Kripos skulle komme for å granske åstedet. Spesialenheten for politisaker har ennå ikke vurdert om det skal opprettes sak.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer