Kvinne (39) tiltalt for drapsforsøk på nabo

En 39 år gammel kvinne er tiltalt for drapsforsøk på en mann i 40-årene i Stavanger i januar.

En 39 år gammel kvinne er tiltalt for drapsforsøk på en nabo i 40-årene i Stavanger i januar. Saken kommer opp i Sør-Rogaland tingrett i slutten av måneden. Illustrasjonsfoto: Terje Pedersen / NTB
En 39 år gammel kvinne er tiltalt for drapsforsøk på en nabo i 40-årene i Stavanger i januar. Saken kommer opp i Sør-Rogaland tingrett i slutten av måneden. Illustrasjonsfoto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

Naboen hørte bråk fra leiligheten til kvinnen og gikk for å sjekke at alt gikk bra med den 39 år gamle kvinnen. Da ble han angrepet og knivstukket i brystet, skriver Stavanger Aftenblad.

I tiltalen heter det at knivstikket gikk cirka åtte centimeter inn i brysthulen og punkterte venstre lunge. Mannen ble fraktet til sykehus og kvinnen umiddelbart pågrepet.

Kvinnen har sittet i varetekt siden pågripelsen, men har hele tiden vært innlagt ved Stavanger universitetssjukehus eller ved et distriktspsykiatrisk senter da hun ikke regnes som strafferettslig tilregnelig.

Påtalemyndigheten har derfor i tiltalen lagt ned påstand om overføring til tvungent psykisk helsevern.

Saken kommer opp i Sør-Rogaland tingrett i slutten av oktober.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer