Annonse

Kunde fikk sjokk da han så hva Starbucks hadde skrevet på kvitteringen

- Håper ikke dette skjer med fremtidige kunder.

Vi har vel alle hatt det travelt og kjøpt en take away-kaffe en gang i blant. Som regel nyter man den ferske kaffekoppen, uten å tenke noe mer over det.

Dette skjedde derimot ikke med kunden som kjøpte seg en kaffe fra Starbucks i Florida, USA.

Ifølge Fox News hadde mannen, som ønsker å være anonym, bestilt seg en stor kaffe mocca. Men da han plukket opp kaffen, fikk han sjokk. På koppen hadde betjeningen festet en kvittering med en tekst utenom det vanlige.

Betjeningen hadde nemlig printet ut kvittering med følgende tekst: «Diabetes, her kommer jeg!».

Artikkelen fortsetter under bildet. 

  

Da nyhetssiden Action News Jax hørte om historien, sendte de en e-post og ringte til Starbucks' hovedkontor for en kommentar:

«Vi ønsker å tilby et inkluderende og en positiv opplevelse for våre kunder, og vi er skuffet over å høre om denne hendelsen. Vi jobber direkte med kunden for å be om unnskyldning og med våre ansatte for å sikre oss om at dette ikke skjer igjen», fortalte de.

Selv har kunden fortalt at han ikke trenger en unnskyldning fra Starbucks, men at han håper ikke dette skjer med fremtidige kunder. 

Butikksjefen for Starbucks skal ha uttalt at han ikke godtar denne type oppførsel. De ansatte skal kun ta imot bestilling forså å skrive navnet på kunden på koppen.

Legg til sol_no på SnapChat