Kronprinsparets påskehilsen: Rørt og stolt av de frivilliges innsats i krisen

Kronprinsparet retter i en påskehilsen en særlig takk til alle som stiller opp for å hjelpe ofrene for krigen i Ukraina.

Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit under et besøk på Mangfoldshuset og Mortensrud Aktivitetshus i mars. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit under et besøk på Mangfoldshuset og Mortensrud Aktivitetshus i mars. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Vis mer
Publisert

– Vi sender en spesiell hilsen til alle som lurer på om akkurat jeg kan gjøre en forskjell. For det kan du. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt, sier kronprinsesse Mette-Marit.

Sammen med kronprins Haakon la hun søndag ut en video på Instagram der de ønsker god påske.

Kronprinsparet takker alle som har gjort en innsats som frivillig, enten i forbindelse med Ukraina-krigen, pandemien eller annet.

– Det er krig i Europa og mennesker er på flukt. Igjen har vi sett hvordan folk stiller opp for hverandre, sier kronprinsen.

– Dette gjør oss både rørt, stolt og glad. For i ønsket om å bidra henter vi fram noe av det beste i oss selv, sier kronprinsessen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer