Kronprinsessen: – Det krever enorm styrke å be om hjelp

En tydelig rørt kronprinsesse Mette-Marit møtte pressen etter å ha pakket matposer hos Frelsesarmeen: – Å spørre andre om hjelp er noe av det tøffeste i livet.

Kronprinsesse Mette-Marit hjelper til med å klargjøre Frelsesarmeens julehjelp under besøket til Frelsesarmeen. Foto: Lise Åserud / NTB
Kronprinsesse Mette-Marit hjelper til med å klargjøre Frelsesarmeens julehjelp under besøket til Frelsesarmeen. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert

På Frelsesarmeens slumstasjon på Rodeløkka hjalp kronprinsparet til med å pakke juleposer til de stadig flere hjelpetrengende i Oslo.

Det er mange nå som trenger hjelp, som ikke gjorde det før, sa kronprinsessen etter å ha fått en orientering fra flere organisasjoner som hjelper fattige.

– Jeg vil gjerne snakke litt om hvor modig det er. det skal ikke være skambelagt å be om hjelp, men det er noe av det tøffeste i livet. Det å komme hit – det krever enormt stor styrke, sa hun.

Frelsesarmeen slumstasjon tilbyr gratis mat og mye annen hjelp til familier og enslige.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer