Kronprinsesse Mette-Marit er syk – meldte forfall i Kautokeino

Kronprins Haakon kom alene for å åpne den nye barne- og ungdomsskolen i Kautokeino tirsdag. Kronprinsesse Mette-Marit har blitt syk og kom derfor ikke.

Kronprins Haakon kom alene til Kautokeino skole tirsdag, der han og kronprinsesse Mette-Marit skulle foreta den offisielle åpningen av den nye barne- og ungdomsskolen. Foto: Jan Langhaug / NTB
Kronprins Haakon kom alene til Kautokeino skole tirsdag, der han og kronprinsesse Mette-Marit skulle foreta den offisielle åpningen av den nye barne- og ungdomsskolen. Foto: Jan Langhaug / NTB Vis mer
Publisert

Jan Harald Tomassen hos statsforvalteren i Finnmark bekrefter overfor NTB at kronprinsessen måtte meldte forfall på grunn av sykdom tirsdag.

Slottet har også endret kronprinsparets planer for dagen til å kun inkludere kronprins Haakon tirsdag, og ikke lenger kronprinsesse Mette-Marit.

Kronprinsparet er på besøk i Finnmark for å lære mer om historien, språkene og kulturen til det samiske folket. De har uttrykt ønske om å møte både unge og eldre mennesker som på ulike måter ivaretar samisk kultur og tradisjoner, og som kan fortelle hvordan det er å være ung same i Norge i dag.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer